Stappenplan stad op aanvraag - voorbeeld van 3D wanddecoratie van Harderwijk

In 3 stappen jouw persoonlijke miniatuur stadsmodel

Waarom jij je eigen 3D plattegrond wilt maken

Je wilt graag een persoonlijk cadeau geven aan je vrienden of familie, je hebt een mooie herinnering die je wilt vereeuwigen in je woonkamer of je vindt ons product gewoon heel mooi! Genoeg redenen om te kiezen voor een gepersonaliseerd miniatuur stadsmodel. Heb je onze producten bekeken en gezien dat wij jouw product niet verkopen? Niet getreurd! Wij gaan graag voor jou aan de slag om jouw miniatuur stadsmodel te ontwikkelen. In dit artikel lees je hoe wij in 3 stappen jouw gewenste 3D wanddecoratie ontwikkelen. 

Close-up 3D wanddecoratie van Haarlem Urban Rescape

Close-up van Haarlem Centrum

Van idee tot product in 3 stappen

1. Vraag jouw persoonlijke miniatuur stadsmodel aan

Wij maken 3D wanddecoratie van allerlei selectiegebieden. Zo kunnen wij een miniatuur stadsmodel maken van jouw stad of dorp, maar we kunnen ook inzoomen op jouw vakantiehuisje en de omliggende weiden. Wij ontwikkelen van heel Nederland en zelfs daarbuiten miniatuur stadsmodellen. Zie bijvoorbeeld het Comomeer in Italië.

Zodra je weet wat je wilt kun je jouw product bestellen door het product Stad op Aanvraag te kopen of neem contact met ons op over jouw wensen. Geef in je aanvraag aan welk gebied je wilt hebben en specificeer daarbij welke gebouwen voor jouw de kaart persoonlijk maken, zoals je huis, de universiteit, een park of plein. Ook kunnen wij de wanddecoratie verder personaliseren door bijvoorbeeld een naam, datum of andere tekst toe te voegen.

Comomeer Italië in woonkamer - 3D wanddecoratie Urban Rescape

Een voorbeeld van een breed selectiegebied: het Comomeer, Italië 

2. Ontvang een preview van het door jouw bestelde product

Op basis van jouw verzoek ontwikkelen wij binnen een paar dagen het eerste digitale stadsmodel van jouw product. Hierbij houden we rekening met alle opmerkingen die je hebt geplaatst bij jouw aanvraag en gebruiken wij onze design ervaringen om een mooie compositie te maken. Van dit eerste design sturen wij jou een aantal previews - afbeeldingen en/of video's van het digitale 3D model - op basis waarvan jij verdere sturing kan geven aan de ontwikkeling van jouw persoonlijke miniatuur stadsmodel. Mocht het nodig zijn dan herhalen we deze stap meerdere keren totdat jij tevreden bent met jouw product.

Close-up van Vlieland Oost - Urban Rescape

Een preview van het miniatuur stadsmodel van Vlieland Oost

3. Als je tevreden bent nemen wij jouw miniatuur stadsmodel in productie 

Zodra je helemaal blij bent met het design van jouw digitale stadsmodel nemen wij hem in productie. Dit betekent dat we van het digitale bestand een echt product maken. De 3D muurdecoratie wordt met SLA 3D printers gemaakt en wordt met veel aandacht afgewerkt naar jouw specifieke wensen. Hierbij houden wij jou op de hoogte van de voortgang van het productieproces. 

 

 

Inspiratie

Bezoek onze Instagram, Facebook, Pinterest of Twitter voor meer inspiratie over onze wanddecoratie.

Wil je na het lezen van dit stappenplan ons toch eerst nog even spreken dat via de Contactpagina