Verzend- en retourbeleid

Verzendbeleid

Wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen, maar wij zijn een jong bedrijf en produceren onze 3D wanddecoratie speciaal voor jou op aanvraag, daarom kan het wat langer duren dan je tegenwoordig gewend bent. We streven ernaar om zo veel mogelijk producten in ons assortiment binnen 5 werkdagen te leveren. Voor veel producten is dat op dit moment nog onmogelijk en deze leveren wij binnen 1 maand. Wij vragen geen vergoeding voor de verzending.

Zodra wij jouw bestelling hebben verstuurd ontvang je van ons een Track & Trace-nummer waarmee je jouw verzending kunt volgen. Heb je jouw 3D wanddecoratie eerder nodig? Neem contact met ons op via info@urbanrescape.nl en wij proberen jouw verzoek zo veel mogelijk in te willigen.

Wij verpakken onze verzendingen met de grootste aandacht, mocht jouw bestelling toch beschadigd aankomen laat dat ons dan weten via info@urbanrescape.nl of bel +31 6 1328 6136.

Retourbeleid

Wij willen dat onze wanddecoratie jou betoverd. Voldoen onze producten toch niet aan jouw wensen? Je krijgt na ontvangst 30 dagen bedenktijd. Binnen deze 30 dagen kun jij de door jou gekochte producten retourneren, mits ze onbeschadigd zijn. Om jou en andere klanten in de toekomst beter te helpen horen we graag via info@urbanrescape.nl waarom de producten niet aan jouw wensen voldeden. Je mag de producten ook zonder opgaaf van redenen retourneren. De kosten voor het retourneren komen voor jouw rekening. Als wij alle producten in goede orde hebben ontvangen zullen wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag terugstorten. Gepersonaliseerde producten die voor jou op maat gemaakt worden kunnen niet worden geretourneerd.

Ons retouradres is:

Urban Rescape
Hendrik Zwaardecroonstraat 202
2593 XX Den Haag
Nederland

Vermeld bij het retourneren altijd het ordernummer.

Voor vragen over ons verzend- en retourbeleid kun je terecht via e-mail op info@urbanrescape.nl of via telefoon op +31 6 1328 6136.
Voor de juridische details verwijzen wij jou naar onze algemene voorwaarden.