Veelgestelde vragen

Gepersonaliseerde miniatuur stadsmodellen

Maken jullie ook 3D wanddecoratie op aanvraag?

Uiteraard! Wij kunnen van alle wijken, steden en dorpen in Nederland 3D wanddecoratie maken. Hiervoor kan je ons product Stad op Aanvraag gebruiken of ons een bericht sturen via de Contactpagina. In elke stap van de ontwikkeling delen we een preview met jou en nemen we jouw feedback mee in de verdere ontwikkeling van je miniatuur stadsmodel, zodat het eindresultaat volledig voldoet aan jouw wensen. Zie onze werkwijze hoe jij in 3 stappen tot een persoonlijk product komt.

Hebben jullie ook miniatuur stadsmodellen van het buitenland?

Wij zijn constant bezig met het ontwikkelen van nieuwe 3D stadsmodellen van binnen- en buitenland. Zo hebben wij voor klanten 3D muurdecoratie ontwikkeld van Londen en het Comomeer. Stuur ons een bericht op info@urbanrescape.nl  en wij zullen kijken of we aan jou wens kunnen voldoen.

 

Materiaal en fabricage

Ik twijfel over mijn favoriete kleur, kan ik ook de wanddecoratie zien?

Wij begrijpen dat de kleur van jouw 3D wanddecoratie moet matchen met de rest van je interieur, daarom bieden wij verschillende kleuren met een metaal look. Wij hebben gratis samples beschikbaar zodat jij de kleur kan testen bij jou thuis. Wij raden aan om de miniatuur stadsmodellen op een mooi verlichte plek in je woonkamer te hangen zodat het product echt tot leven komt!  

Van welk materiaal is de 3D wanddecoratie gemaakt?

Onze 3D wanddecoratie wordt met de grootste zorg speciaal voor jou gemaakt. Wij gebruiken de nieuwste SLA machines - deze 3D printers functioneren anders dan conventionele FDM printers, zodat alle kleine details zichtbaar zijn en de miniatuur stadsmodellen echt tot leven komen. De wanddecoratie wordt gemaakt van een vloeibaar hars dat wordt uitgehard onder invloed van UV-licht. Na het produceren brengen we een coating aan op basis van metaaldeeltjes voor een schitterend eindresultaat. Bekijk onze producten of lees ons artikel over het 3D printen van onze miniatuur stadsmodellen.

Wij maken miniatuur stadsmodellen op aanvraag. Hiervoor gebruiken wij desgewenst andere materialen en afwerkingen. Heb je interesse in een op maat gemaakt miniatuur stadsmodel? Neem dan contact met ons op via +31 6 1328 6136 of via info@urbanrescape.nl

Van welk materiaal zijn de lijsten gemaakt?

Onze lijsten worden gemaakt van (geverfd) grenenhout.

Hoe groot zijn de lijsten en passe-partouts?

Als je vanaf de voorkant kijkt hebben de lijsten een breedte van 20 mm. De diepte van de lijsten is 30 mm, dat wil zeggen dat de lijsten 30 mm van de muur uitsteken. De passe-partouts zijn 10 cm breed.

Hoe houd ik het product stofvrij?

Als de 3D wanddecoratie hangen vangen ze beperkt stof door de geringe luchtstroming tussen de gebouwen. Mocht het toch nodig zijn om hem stofvrij te maken dan dit eenvoudig door het stof weg te vegen met een stoffer, borstel of stofzuiger. 

 

Bestellingen

Mijn bestelling is beschadigd, wat moet ik nu?

Is jouw 3D stadsmodel beschadigd geleverd? Onze excuses voor de beschadiging. Uiteraard lossen wij dit zo snel mogelijk op. Je kunt ervoor kiezen om een nieuwe te ontvangen of om je geld terug gestort te krijgen. Stuur de foto’s van de beschadiging naar info@urbanrescape.nl, daarmee help je ons deze beschadigingen in de toekomst te voorkomen.

Hoe kan ik mijn bestelling wijzigen?

Om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn nemen wij jouw order direct na ontvangst in productie. Wil jij jouw bestelling toch nog wijzigen? Laat dat dan meteen weten. Je kan ons bereiken op +31 6 1328 6136 of mail naar info@urbanrescape.nl. Zorg ervoor dat je jouw ordernummer bij de hand hebt zodat wij jou zo snel mogelijk bij kunnen staan.

Hoe kan ik mijn adres wijzigen?

Ga jij verhuizen of heb je een onjuist adres doorgestuurd? Geef dit dan zo snel mogelijk door aan info@urbanrescape.nl of op +31 6 1328 6136. Wij kijken dan direct of we het adres van de zending kunnen aanpassen. 

 

Verzend- en retourbeleid

Wat zijn de levertijden?

Wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen, maar wij zijn een jong bedrijf en produceren de producten speciaal voor jou na jouw aanvraag, daarom kan het wat langer duren dan je gewend bent. We streven ernaar om zo veel mogelijk producten in ons assortiment binnen 5 werkdagen te leveren. Voor veel producten is dat op dit moment nog onmogelijk en deze leveren wij binnen 1 maand. Heb je jouw product eerder nodig? Neem contact met ons op via info@urbanrescape.nl en wij proberen jouw verzoek zo veel mogelijk in te willigen.

Voor verdere informatie zie ons verzend- en retourbeleid.

Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Wil jij jouw product retour zenden? Dat kan binnen 30 dagen. Voor instructies en verdere informatie verwijzen wij jou naar ons verzend- en retourbeleid.

 

Klachten

Waar kan ik met een klacht terecht?

Wij doen onze uiterste best om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het voorkomen dat je niet helemaal tevreden bent. Als je een klacht hebt dan kun je dit laten weten via +31 6 1328 6136 of info@urbanrescape.nl. Wij zullen proberen jouw klacht zo goed mogelijk te verhelpen. Komen wij er niet uit? Het is ook mogelijk om je klacht te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Het ODR-platform is te vinden op https://ec.europa.eu/odr.

 

Contact

Hoe kan ik jullie contacten?

Je kunt ons bereiken per telefoon, e-mail, WhatsApp, Instagram, Facebook of via onze contactpagina

Tel.: +31 6 1382 6136
E-mail: info@urbanrescape.nl

Wat zijn jullie bedrijfsgegevens?

Urban Rescape
info@urbanrescape.nl
+31 6 1382 6136
KvK nr: 84806141
BTW nr.: NL863380724B01